Deel 2 TDA

Welkom op deel 2 van Paul zijn fietsavontuur door Afrika. Paul heeft besloten om de tour d’afrique over de komende jaren helemaal uit te fietsen. Dat betekent dat hij het hele stuk van Cairo naar Kaapstad zal uitfietsen! In 2010 heeft hij samen met Anke al een begin gemaakt en is hij met haar van Cairo naar Khartoum gefietst. Ook heeft hij het laatste stuk al volbracht en is hij samen met Marjet en Anke van Windhoek naar Kaapstad gereden. Nu alles wat daartussenin ligt nog. Dinsdag 31 januari vliegt hij samen met Jo naar Khartoum om daar zijn tocht door Afrika door te zetten. Jo zal hem tot Addis vergezellen en daarna zal hij samen met de overige fietsers van de TDA meefietsen naar Nairobi.

Ik (dochter Anke) zal verslag gaan doen van zijn avonturen. Paul zal mij ingesproken berichten emailen en die zal ik vervolgens hier posten. Zo ver heb ik alleen een test bericht ontvangen en kan ik jullie vertellen dat hij druk bezig is met de voorbereidingen. Zijn fiets is er helemaal klaar voor met brede banden, een rohlofnaaf, zeer goede voorvork vering en zelfs zadel vering waar een koning nog royaal op kan zitten. Zijn tent heeft nog wat nieuwe stokken nodig maar verder is de camping uitrusting compleet. Paul zijn conditie is met name in de winter altijd ijzersterk, de elfstedentocht ligt altijd op de loer… Verder heb je eigenlijk niks nodig want voor eten en navigatie wordt gezorgd, alhoewel Paul kennende de kaarten van Sudan en Ethiopië toch klaar liggen!

Advertisements
Categories: Uncategorized | 3 Comments

Post navigation

3 thoughts on “Deel 2 TDA

 1. Raoul en Lenie

  Site gevonden!!
  We wensen je een hele goede reis.
  Groetjes,
  Raoul en Lenie

 2. J R TEN BRUMMELHUIS

  Wat een prestatie om aan deze tocht te beginnen, je hebt je goed voorbereid. Je gaat deze uitdaging graag aan. Ik volg je op de voet, leuk om je ervaringen al te lezen. Hier is het helder winterweer, heerlijk. Sander heeft de alternatieve route van de Weissensee geschaatst en hij was benieuwd in hoeveel tijd jij die had geschaatst? Je ziet de competitie zit in het bloed. Denk niet dat je daar nu op moet antwoorden. Fietst lekker en iedere dag brengt je weer een stuk verder. Leuk dat Anke ons op de hoogte houdt, ik hoop een foto van je te zien al fietsend in de woestijn.
  lieve groet, joke
  Ook de groeten voor Jo.

 3. Paul ten Brummelhuis

  Beste Paul,

  We volgen je via de computer en hebben enorm veel bewondering voor je,uiteraard ook voor je

  ploeggenoten.

  Veel fietsplezier en wees voorzichtig,

  groetjes Ab en Loes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: